VANNHANDEL.NO
VANNHANDEL.NO

Teknologi til yrke og fritid, offshore og onshore.

Velkommen til å skrive eller ringe.90609695

VANNHANDEL leverer vindturbiner fra 50 watt til 25 kilowatt, samt teknisk ekspertise og god erfaring med vindkraftverk opp til 1 megawatt.


SUPERWIND SW353 og SW350-II vindturbiner --- FOR VÆRHARDE FORHOLD!

SUPERWIND SW353 vindturbin

VANNHANDEL er den norske importøren av SUPERWIND vindturbiner, utviklet og produsert i Tyskland siden 2004. SUPERWIND SW353 er en vinddrevet strømgenerator med høy effekt, konstruert for batterilading i sterke vinder og kalde klima, fra hav til hovder. I sin effektklasse er dette markedets mest robuste og driftssikre horisontalaksede motvindturbin. SUPERWIND SW353 er derfor mye brukt i profesjonelle applikasjoner. For marin bruk leverer vi modellen SUPERWIND SW350-II, som er langturseilernes førstevalg.


LE-v150 og LE-v50 vindturbiner --- FOR KREVENDE VÆRFORHOLD!

VANNHANDEL er den norske importøren av LE vindturbiner, produsert av Leading Edge i England. LE-v150 og LE-v50 er vertikalaksede vindturbiner for ekstremt krevende værforhold og kaldt klima.

Priser fra kr 19.999 inkl mva. Les mer om LE-v150 og LE-v50 vindturbiner.


LE-300 og LE-600 vindturbiner --- LAG DIN EGEN STRØM!

Klikk her for å se flere bilder Sjekk ut spesifikasjonene på vår bestselger LE-300:

Priser fra kr 21.999 inkl mva.

Les mer om LE vindturbiner og bestill nå.THYmøllen husstandsvindmølle

THYmøllen husstandsvindmølle

THYmøllen er Nordens mest driftssikre og driftsøkonomiske husstandsvindmølle, som er konstruert for værharde forhold. THYmøllen produserer strøm til en privat husholdning, gårdsbruk, bedrift eller offentlig virksomhet, samt forsyner strøm ut på nettet. THYmøllen har mer enn 30 års driftserfaring, og finnes i bruk på mer enn 400 steder. THYmøllen har en dimensjonert overlevelsesvind på 60 m/s, og har registrert opp til 58 m/s vindkast under orkan. Vi kan derfor trygt si at THYmøllen er testet og prøvet mer enn noen annen husstandsvindmølle på det nordiske markedet.VIKING VS gårdsvindmølle

VIKING VS gardsvindmølle

VIKING VS er en solid og praktisk vindturbin for produksjon av strøm til for eksempel et gårdsbruk, gartneri, entreprenør, annen bedrift eller offentlig virksomhet. Overskuddsstrøm kan forsynes ut på det offentlige strømnettet. Stor rotor gir høy effekt, og rotasjonshastigheten er lav. Hydraulikkfritt tiltsystem integrert med masten gjør det mulig å vedlikeholde turbinen på bakkenivå. Veiforbindelse er ikke nødvendig, ettersom VIKING VS kan transporteres i deler med terrengkjøretøy. Ingen del veier mer enn ett tonn. Den kan da installeres med vinsj og bukk i stedet for kranbil. System for forsyningssikkerhet gjennom lagring av egenprodusert strøm med batteri er tilgjengelig som tillegg.SD3 og SD6 vindturbiner

SD3 vindturbin

SD3 er en vinddrevet strømgenerator med høy effekt, bygget for værharde forhold. Det er kanskje markedets mest robuste horisontalaksede medvindturbin av denne effektstørrelse. SD3 vindturbin er perfekt til batterilading i værharde strøk, hvor det stilles høyeste krav til driftssikkerhet. Ved direkte kopling til strømnettet er SD6 vindturbin tilsvarende godt egnet.

Les mer om SD3.

Les mer om SD6.WindStream5 vindturbin

WindStream5 vindturbin

WindStream5 er en tyskprodusert vinddrevet strømgenerator med 5 kW toppeffekt, egnet for en husstand, liten bedrift eller industriell applikasjon, både on-grid og off-grid. Den har en asynkron generator med to effektnivåer som sikrer optimal produksjon ved både høyere og lavere vindhastigheter. Rotorbladene er ekstremt stillegående. Masten er 12 meter, alternativt 18 meter. Ta kontakt for produktdatablad.


ECOROTE vindturbiner

ECOROTE 2800 vindturbin

VANNHANDEL er importør til Norge av ECOROTE vertikalaksede vindturbiner.

ECOROTE 2800 vindturbin er egnet for supplerende strømproduksjon til en privat husholdning, småbruk, bedrift eller offentlig virksomhet.

ECOROTE 300 vindturbin er egnet for batterilading off-grid.

ECOROTE vertikalaksede vindturbiner har en kompakt visuell profil og kan leveres i farger tilpasset omgivelsene. De fungerer godt i turbulent vind.

For værharde forhold leveres ECOROTE vertikalaksede vindturbiner i forsterkede utgaver. Dimensjonering av anlegg behovsprøves for hver lokasjon.


VT10 EXTREME vindturbin

VT10 EXTREME vindturbin

VT10 EXTREME er en vinddrevet strømgenerator med høy effekt, bygget for batterilading i industrielle anlegg.


POLLYFLYT selvbyggerbrygge --- BYGG DIN EGEN BRYGGE!

POLLYFLYT selvbyggerbryggebygging

POLLYFLYT-pontonger/flottører brukes til superenkel og superkjapp selvbygging av flytebrygger, flåter og lektere. Pontongene er formet med baug og butt akterende som passer inntil hverandre. Det finnes også en forlengerpontong som er butt i begge ender. Med POLLYFLYT kan du hurtig bygge en solid flytebrygge, flåte eller lekter, som både kan fastankres, slepes eller motoriseres, og oppfylle flere funksjoner. POLLYFLYT sparer deg for spill av tid og materialer.

Pris per POLLYFLYT-pontong: Fra kr 4.399 inkl mva.

Les mer om POLLYFLYT selvbyggerbrygge.


POLLYBLOKK selvbyggerbrygge --- BYGG DIN EGEN BRYGGE!

POLLYBLOKK selvbyggerbrygge

POLLYBLOKK-pontonger/flyteelementer brukes til superenkel og superkjapp selvbygging av flytebrygger, for deg som foretrekker firkantede pontonger. POLLYBLOKK-systemet har også en baugpontong, så du kan hurtig bygge en solid flåte eller lekter, som både kan slepes eller motoriseres, samt enkelt dras opp på land. Systemet er så enkelt, at du sparer massevis av tid og materialer.

Pris per POLLYBLOKK-pontong: Fra kr 3.199 inkl mva.

Les mer om POLLYBLOKK selvbyggerbrygge.


FLOFIZ selvbyggerbrygge --- BYGG DIN EGEN BRYGGE!

Eksempel på pontongkonfigurasjonsalternativ

FLOFIZ-pontonger har en unik form med baug og konkav akterende som plasseres mot eller i hverandre, så du får en solid flytebrygge, flåte eller lekter, som både kan fastankres, slepes eller motoriseres.

Pris: Kr 7.999 inkl mva pr stk fra 8 stk.

Les mer om FLOFIZ selvbyggerbrygge.


KINGKONGPONTONGEN --- BYGG DIN EGEN BRYGGE!

KINGKONGPONTONGEN

Med et volum på 1000 liter og mål på L190 x B115 x H51 cm er KINGKONGPONTONGEN gorillastor og gorillasterk. For deg som trenger gedigen flytekraft.

Pris: Kr 9.999 inkl mva pr stk fra 8 stk.

Les mer om KINGKONGPONTONGEN.


SUNPOWER® SPR-E-Flex 100-110W solcellepanel

VANNHANDEL er importør av stive og fleksible solcellepaneler med SUNPOWER® monokrystallinske bakkontakt-solceller, som har markedets høyeste virkningsgrad i forhold til størrelsen. Overlegen kvalitet og ytelse! I vårt sortimentet inngår også helsorte paneler med PERC-solceller. (PERC = Passivated Emitter Rear Contact) Priseksempler:


MASTERVOLT® Solar ChargeMaster SCM25 MPPT solcelleregulator

MASTERVOLT® Solar ChargeMaster SCM25 MPPT solcelleregulator

MASTERVOLT Solar ChargeMaster SCM25 MPPT er en solid 25A solcelleregulator med Maximum Power Point Tracking (MPPT), inngang for inntil 360W solcellepaneleffekt i 12V system eller 720W i 24V system, forbrukskurs, multidisplay, fjerntemperatursensor, batterivakt med mer. Det er en sofistikert solcelleregulator med mange funksjoner som er enkel og oversiktlig å installere, programmere og bruke.

Pris: Kr 3.699 inkl mva. FRAKT KR 199!


Morningstar® TriStar® TS-45 & TS-60 laderegulator

TriStar® TS-45 & TS-60 regulator

En korrekt programmert TriStar TS-45 eller TS-60 laderegulator er hjernen i et fornybarenergisystem for batterilading med ulike ladekilder, som for eksempel et hybridsystem med både solceller og vindturbin. TriStar TS-45 og TS-60 kan også brukes kun som solcelleregulator, og er gjerne foretrukket i industrielle applikasjoner. Kapasiteten er maksimum 45A eller 60A. Den leveres med eller uten fjerntemperatursensor, og med eller uten måleinstrument, som begge kan etterinstalleres.

Priser inkl mva. FRAKT KR 199!


Batteriladere

Hvilken skal jeg velge?

VANNHANDEL leverer batteriladere til mange formål. I jungelen av batteriladeteknologier foreslår vi rett batterilader til rett bruk. Be om tilbud. Kvalitetsmerker (alfabetisk):

BLUE SEA, GYS, JK MEDICO, MASTERVOLT, MIDTRONICS, PACO, PRIMEPOWER, TBS, VICTRON


J.K. MEDICO FIX batterilader

J.K. MEDICO FIX batterilader

Hvorfor bruke en FIX batterilader produsert av J.K. Medico i Danmark?

Pris: Kr 5.999 inkl mva.


Batterier

Last ned NORBAT AGM produktdatablad (pdf)

VANNHANDEL leverer kraftige kvalitetsbatterier til sol- og vindenergisystemer, forbruk og motorstart. I jungelen av batteriteknologier foreslår vi rett batteri til rett bruk. Be om tilbud. Kvalitetsmerker (alfabetisk):

CONCORDE, CROWN, ETERNITY, EUROGLOBE, FULMEN, HAZE, HOPPECKE, LANDPORT, NORBAT, ODYSSEY, OPTIMA, SAFT, YUASA


PROP PROTECTOR propellakselkniver --- UNNGÅ TAU I PROPELLEN!

PROP PROTECTOR propellakselkniver

Om du ikke selv har fått tau i propellen noen gang, så kjenner du sikkert noen som har opplevd slike situasjoner. Det er mye rart som flyter rundt der ute på sjøen. Dette vil du skåne ditt drivverk for. Tenk deg konsekvensene! PROP PROTECTOR er en svært skarp akselmontert kniv uten bevegelige deler. Den er konstruert for å kutte tau, sene, tang, siv, plast og annet søppel som måtte forville seg i propellen. PROP PROTECTOR er enkel å montere og leveres for akseldiametere fra 20 til 100 mm.

Les mer om PROP PROTECTOR propellkniver.


MEACO DD8L luftavfukter --- BEST I TEST ETTER TEST!

MEACO DD8L STANDARD luftavfukter

VANNHANDEL er autorisert forhandler av MEACO luftavfuktere.

MEACO DD8L er en luftavfukter med tørkerotor som virker effektivt helt ned til 1°C, absorberer opp til 8 liter vann i døgnet, støyer minimalt, avgir varme, er strømbesparende, filtrerer luften, føler luftfuktigheten og starter/stopper automatisk. Testvinner i "Båtmagasinet", "Practical Boat Owner", "Which Magazine" og "Sailing Today"!

Priser inkl mva. FRAKT KR 199! Bestill via e-post.


ARIDA S9L luftavfukter --- UTFORDREREN!

ARIDA S9L HEPA luftavfukter

VANNHANDEL er autorisert forhandler av ARIDA luftavfuktere.

ARIDA S9L luftavfukter er utfordreren og konkurrenten til MEACO DD8L. Denne tørkerotoravfukteren virker effektivt helt ned til 1°C, absorberer opp til 9 liter vann i døgnet, støyer lite, avgir mye varme og sparer oppvarmingskostnader, HEPA-filtrerer og ioniserer luften, føler og viser luftfuktigheten, starter og stopper automatisk. Det medfølger dreneringsslange og HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air filter).

Priser inkl mva. FRAKT KR 199! Bestill via e-post.


Høytrykkspylere

250 bar HONDA bensinmotordrevet høytrykkspyler 250 bar KUBOTA dieselmotordrevet ultrahøytrykkspyler

VANNHANDEL er importør av høytrykkspylere og ultrahøytrykkspylere med trykk fra 200 til 3000 bar, for bruk i både marine og landbaserte applikasjoner. Bildene viser en 250 bar HONDA bensinmotordrevet høytrykkspyler og en 500 bar KUBOTA dieselmotordrevet høytrykkspyler. Klikk på bildene for nærmere informasjon om maskinene. Videoeklippet under viser ultrahøytrykkspyling av stålskrog.


ALEXSEAL® Yacht Coatings

ALEXSEAL® Yacht Coatings

VANNHANDEL er norsk importør av ALEXSEAL® epoxysparkel, epoxyprimer og høyglansmaling, inkludert metallic-lakk. ALEXSEAL® er utviklet for optimal glans og eksepsjonelle reparasjonsegenskaper. Vi supplerer ALEXSEAL® lakk til skadede båter. Vi lagerfører:

Vi tilbyr også overflatebehandling av båter og konstruksjoner til lands og til vanns, samt utleie og nysalg av utstyr til våtsandblåsing.PETOR P484 & P686 Rigid Buoyant Boats (RBB)

PETOR P484

Pris på forespørsel.


PETOR 480 SAR hydrokopter

PETOR 480 SAR hydrokopter-airboat

Pris på forespørsel.


HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakt

HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakt VANNHANDEL anbefaler og leverer HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakter. Denne modellen har eksepsjonelle flyteegenskaper, meget god isolasjonsevne, ekstrem slitestyrke, utmerket formstabilitet og lang levetid.

Les mer om HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakt.BRYNJE undertøy med nettingkonstruksjon

BRYNJE Arctic double

BRYNJE er det mest anvendelige undertøyet for alle slags mulige aktiviteter over vann. Over alt hvor du kan møte kalde, vindfulle eller fuktige værtyper, holder BRYNJE deg god og varm, tørr og komfortabel, året rundt.

VANNHANDEL har spesielt god erfaring med bruk av BRYNJE Super Thermo undertøy til sjøs, og vi anbefaler det varmt til alle sjømenn og –kvinner.

Les mer om BRYNJE undertøy med nettingkonstruksjon.EMBLA kompost

EMBLA kompost EMBLA logo

Fornybarenergiløsninger har vært et arbeidsfelt for VANNHANDEL i mange år. Som en forlengelse av dette er VANNHANDEL den norske importøren av EMBLA kompostbinger fra Sverige — en unik oppfinnelse for enkel og miljøriktig hjemmekompostering av ditt matavfall. Konseptet kalles underkompostering fordi matavfallet stemples inn i bunnen av kompostmassen, og den ferdige kompostjorden hentes ut fra toppen av beholderen. En EMBLA kompostbinge er tilnærmet vedlikeholdsfri. Så enkelt er det:

  • 1. Tøm matavfallet i matetrakten.
  • 2. Dra i matearmen og avfallet mates inn i kompostjorden.

Følg Embla Kompost i Norge på Facebook.

Pris: Kr 16.999 inkl mva.


ROTOJORD 2 jordsåld

ROTOJORD 2 jordsåld ROTOJORD 2 er en elektrisk, roterende trommel med netting som sikter din jord, kompost, sand, grus, singel, bark m.v. Den siler ut mindre stener, røtter, trebiter, barkebiter, tuster, vekster eller uorganiske materialer i jorden.
  • Siktenettingens maskevidde: 20x20 mm
  • Trommeldiameter: 375 mm
  • Trommellengde: 785 mm
  • Rotasjonshastighet: 45 rpm
  • Effekt: 360W

Spa grov jord inn, få fin jord ut. Du sparer tid, penger og miljøet. Gjenvinn jorden, du også!

Pris: Kr 16.999 inkl mva.SONIM®, RUGGEAR® og ISAFE® mobiltelefoner

VANNHANDEL er autorisert importør av SONIM®, RUGGEAR® og ISAFE® mobiltelefoner, for aktiv bruk i hardføre miljøer. Dette er vanntette og ekstremt robuste telefoner som er konstruert etter standardene IP-67, IP-68, IP-69 og MIL-810G/H. Alle apparatene har dedikert programmerbar PTT-knapp. Les mer om SONIM robusthetsstandarder. Kontakt oss også for EX-godkjente mobiltelefoner til bruk i eksplosjonsfarlige områder.

Priser inkl mva.


Flytende tørrdokker og brygger

JET DOCK flytedokk JET DOCK tørrdokk

Vil du slippe fortøyning, stoffing og årlig opplag, og samtidig ta bedre vare på din vannscooter, jolle, RIB, skjærgårdsjeep, daycruiser, katamaran eller sjøfly? VANNHANDEL leverer flytende tørrdokker i ekspanderbart modulsystem for båter opp til 15 meter. Flytedokker er spesielt godt egnet til vannscooter og RIB, for å unngå begroing på vannjet, skrog og pontonger. En flytedokk til en vannscooter eller 13 fot RIB/jolle koster fra kr 39.999 inkl mva. Ta kontakt for spesialtilbud på en flytedokk tilpasset din båt.


Servicebåt og deleassistanse i Larviksfjorden

VANNHANDEL tilbyr sjøbåren assistanse i Larviksfjorden, Viksfjord, Stavern og Svenner. Ta kontakt med ditt behov, så får du hjelp.


Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse