VANNHANDEL.NO - THYmøllen husstandsvindmølle / gårdsvindmølle / vindturbin / vindgenerator / vindmølle
VANNHANDEL logo
THYmøllen husstandsvindmøller

VANNHANDEL er den norske representanten for THYmøllen husstandsvindmøller, produsert i vårt vindrike naboland, vindmøllelandet Danmark.

Hver mann, sin mølle! Lag din egen strøm! Lufta er fri for alle! Bruk den!

TUR TIL THYMØLLEN

VANNHANDEL arrangerer turer til Danmark (Nordjylland) for befaringer hos flere eiere av THYmøllen husstandsvindmøller. Meld din interesse i en e-post.

THYmøllen TWP 40-6/10 husstandsvindmølle

THYmøllen husstandsvindmølle

THYmøllen husstandsvindmølle er en solid, vinddrevet strømgenerator med høy effekt. THYmøllen er Nordens mest driftssikre og driftsøkonomiske husstandsvindmølle, som er konstruert for å dekke strømforbruket til en privat husholdning, gårdsbruk, bedrift eller offentlig virksomhet. Mer enn 400 møller i drift og over 30 års driftserfaring.

EGENSKAPER SPESIFIKASJONER TILVALG MASTER

VEILEDENDE PRISER

THYmøllen TWP 40-6 (6 kW) THYmøllen TWP 40-10 (10 kW)

Prisene er veiledende, basert på standard gittermast, uhindret veiforbindelse og atkomst til installasjonspunktet med tung kranbil.

OBLIGATORISKE TILLEGGSKOSTNADER

BRUKSOMRÅDER

Husstandsvindmølle, gårdsvindmølle. Hus, villa, gårdsbruk, landbruk, drivhus, vanningsanlegg, pumpestasjon, bedrift, turisthytte, hotell, kommune, vannverk, kraftstasjon og offentlig virksomhet.

THYmøllen EXTREME husstandsvindmølle THYmøllen husstandsvindmølle

Priser forstås eksklusiv merverdiavgift. VANNHANDEL tar forbehold om endringer og justeringer av priser og spesifikasjoner.


Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse