VANNHANDEL.NO - THYmøllen husstandsvindmølle / gårdsvindmølle / vindturbin / vindgenerator / vindmølle
VANNHANDEL logo
THYmøllen husstandsvindmøller

VANNHANDEL er den norske representanten for THYmøllen husstandsvindmøller, produsert i vårt vindrike naboland, vindmøllelandet Danmark.

Hver mann, sin mølle! Lag din egen strøm! Lufta er fri for alle! Bruk den!

TUR TIL THYMØLLEN 2020

VANNHANDEL arrangerer tur til Danmark (Nordjylland) i 2020 for befaringer hos flere eiere av THYmøllen husstandsvindmøller, samt besøk med seminar på fabrikken. Vi besøker også Nordisk folkecenter for vedvarende energi og Det nationale testcenter for store vindmøller. Datoer er foreløpig ikke fastlagt. Meld din interesse i en e-post til oss.

THYmøllen TWP 40-6/10 husstandsvindmølle

THYmøllen husstandsvindmølle

THYmøllen husstandsvindmølle er en solid, vinddrevet strømgenerator med høy effekt. THYmøllen er Nordens mest driftssikre og driftsøkonomiske husstandsvindmølle, som er konstruert for å dekke strømforbruket til en privat husholdning, gårdsbruk, bedrift eller offentlig virksomhet. Mer enn 400 møller i drift og over 30 års driftserfaring.

EGENSKAPER SPESIFIKASJONER TILVALG MASTER VEILEDENDE PRISER

Prisene er veiledende, basert på standard gittermast, uhindret veiforbindelse og atkomst til installasjonspunktet med tung kranbil. Fundamentering skal forberedes fagmessig av eier etter vår tegning og støpebeskrivelse. Elektrisk kopling til strømnettet utføres av lokal elektriker etter vår beskrivelse.

BRUKSOMRÅDER

Husstandsvindmølle, gårdsvindmølle. Hus, villa, gårdsbruk, landbruk, drivhus, vanningsanlegg, pumpestasjon, bedrift, turisthytte, hotell, kommune, vannverk, kraftstasjon og offentlige virksomhet.

THYmøllen EXTREME husstandsvindmølle THYmøllen husstandsvindmølle

Priser forstås eksklusiv merverdiavgift. VANNHANDEL tar forbehold om endringer og justeringer av priser og spesifikasjoner.


Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse