VANNHANDEL.NO
Vannhandel logo

PROP PROTECTOR propellakselkniverIkke la dette skje deg!

En fastlåst propell kan medføre ukontrollert avdrift med fare for ditt og andres fartøy og mannskap. Som best vil det ødelegge turen din, men uten framdrift er sikkerheten satt på spill, og kanskje forårsaker det også skade på motor og drivverk, med alt det måtte medføre.Prop Protector

 

Prop Protector forebygger driftsstans og havari!


Se Prop Protector i aksjon:


Starter ikke videoen? Se den på YouTube eller last den ned HER (86 MB).

propprotector

Clamp-On Prop Protector

Prop Protector er en enkel, akseldrevet propellkniv. Den er konstruert for å kutte tau, sene, tang, siv, plast, garnrester og lignende skrot som flyter rundt på havet og er lett å få i propellen. Prop Protector fastgjøres med en setteskrue på propellakselen mellom propellen og propellakselhylsen/cutlesslageret, hvor den roterer sammen med akselen.

Prop Protector leveres både som Slide-On- og Clamp-On-versjon. Clamp-On-versjonen monteres enkelt i løpet av få minutter på land, og kan dessuten monteres under vann av en dykker med bor.


propprotector

    Prop Protector brukes av yrkes- og fritidsfartøyer over hele verden

    Prop Protector kutter uten vibrasjoner, i motsetning til andre taukuttere

    Prop Protector er enkel å slipe, men sliping er ytterst sjelden nødvendig

    5 års garanti!


Slide-On Prop Protectorcloseup

Prop Protector er produsert av høyverdig syrefast stål (BS970-316) og er tilgjengelig for propellaksler med diameter 20 mm opp til 100 mm. Prop Protector har ingen bevegelige deler som kan gå i stykker - bare et knivskarpt rustfritt stålblad - klar til å kutte gjennom det meste.

Fritidsbåtbyggere tilbyr Prop Protector i deres ekstrautstyrslister, og stadig flere arbeidsbåtbyggere har spesifisert Prop Protector som standardutrustning.


Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse