VANNHANDEL.NO - Padlebrett / Stand Up Paddleboard (SUP)
Vannhandel logo
Stand Up Paddleboards (SUP)

Stand Up Paddleboarding (SUP) er en vannsport hvor utøveren står oppreist på et langt brett og driver det fram med en lang åre. Brettets høye flytekraft, lave vekt og strømlinjeform gjør at du oppnår høy hastighet og jevnt driv i vannet.

LAHUI KAI havpadling

Paddleboards brukes både til rekreasjon, trening, distanse- og sprintløp. Det er en morsom og enkel måte å bygge opp din kroppsstyrke og kondisjon. Folk i alle aldre, uansett ferdigheter eller fysisk form, kan nyte fordelene av paddleboarding. Enten det er på havet eller i skjærgården, på en innsjø eller elv; denne befriende aktiviteten kan bli omfavnet av alle som søker rekreasjon og mosjon i naturens fantastiske omgivelser. Paddleboarding gir en helt annerledes treningsdimensjon enn et treningssenter, og du vil bli positivt overrasket av den høye treningseffekten. Det er den raskest voksende vannsportaktiviteten i verden.

Her er en enkel instruksjonsvideo:

Når det gjelder valg av padlebrett kan vi si generelt at desto lengre og smalere brettene er, desto mer retningsstabile og raskere er de å padle i smul sjø, og krever da desto mer balanse og styrke å padle i grov sjø.

LAHUI KAI PADDLEBOARDS

LAHUI KAI team

VANNHANDEL er den skandinaviske importør av LAHUI KAI PADDLEBOARDS fra Australia.

LAHUI KAI er en ener innen innovative teknikker for design og produksjon av padlebrett. LAHUI KAI har tilnærminger til design og padleteknikk som har bidratt til at den ubestridte verdensmester Jamie Mitchell har vunnet mange løp med LAHUI KAI PADDLEBOARDS. Designer/trener Mick diBetta har i mange år jobbet med kontinuerlig videreutvikling og perfeksjonering av LAHUI KAI PADDLEBOARDS, etter innspill fra Jamie Mitchell og andre eliteutøvere.

LAHUI KAI MANTA 12'6" stand up paddleboard: NOK 19.999

LAHUI KAI ORCA 14' Stand Up Paddleboard

ORCA 14 fot stand up paddleboard (SUP) er en modell fra LAHUI KAI som passer for både nybegynnere og viderekommende. Dette er padlebrettet du skal ha hvis du vil ha en optimal kombinasjon av fart, balanse- og retningsstabilitet, mye takket være det kurvede undervannsskroget som LAHUI KAI har utviklet. Også hvis du er ute etter et padlebrett med en solid konstruksjon som tåler en støyt, og som kommer til å holde kvalitet og finish i mange år framover, så er LAHUI KAI ORCA det rette padlebrettet for deg.

LAHUI KAI ORCA 14' stand up paddleboard: NOK 24.999

KIALOA PADDLES

KIALOA karbon stand up padleåre KIALOA logo

VANNHANDEL er også skandinavisk importør av KIALOA stand up padleårer laget av Dave Chun i USA.

Innen stand up paddleboarding har flere grener utviklet seg, og stadig nye vokser fram. De mest populære grenene er distansepadling, sprintpadling, fitnesspadling, surfing og rekreasjonspadling. Å ha den riktige padleåren for den type padling du driver med vil hjelpe deg å maksimere både ytelse og nytelse. KIALOA har en lang rekke høykvalitets padleårer så du kan være sikker på å finne en åre som passer deg og din form for padling.

LAHUI KAI vinterpadling

RICHMOND PADDLEBOARDS

RICHMOND PADDLEBOARDS RICHMOND PADDLEBOARDS

Prone paddleboarding er en gren av paddleboarding hvor utøveren ligger på magen eller sitter på knærne på et langt brett drevet fram av padlebevegelser med armene. VANNHANDEL er den skandinaviske importør av padlebrett spesiallaget av Craig Richmond og hans familie som driver RICHMOND PADDLEBOARDS i California. Siden tidlig på 1980-tallet har Craig Richmond designet og bygget paddleboards. Craig er en mester på skreddersydde og nyskapende skrogdesign med superlette materialer som EPS, karbonfiber og epoxy.

"RICHMOND PADDLEBOARDS are ridiculously light and undeniably fast." Enten du driver med konkurranse- eller mosjonspadling vil et padlebrett fra RICHMOND PADDLEBOARDS gi deg padleglede og motivasjon, som forvandler deg til en padlemaskin og tar deg helt fram til målet ditt.

Du kan padle når som helst og hvor som helst. Du kan padle stående, knelende eller liggende. Du kan padle sammen med andre:

Du kan padle i konkurranse:

Du kan padle alene:

I partnerskap med LAHUI KAI, RICHMOND og KIALOA både lagerfører og tar vi i mot spesialbestilling på prone paddleboards og stand-up paddleboards (SUP) med åre. Vi leverer også komplett våtdrakt, våtsko og hansker for å padle på kalde vinterdager.

Vi gjennomfører instruksjon, demo og utleie av Stand Up Paddleboards (SUP) i Larvik, uansett vær og årstid! Fra Sverige tar du fergen fra Strømstad til nabobyen Sandefjord og fra Danmark tar du fergen fra Hirtshals direkte til Larvik. For langveisfarende er vi behjelpelige med overnattingsmuligheter.

Tiden for å komme i gang er NŅ! Meld deg på demo her!

For mer info, ring +47-90609695.


Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse