VANNHANDEL.NO
Vannhandel logo
HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakt

VANNHANDEL anbefaler og leverer HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakter, produsert i Norge av HANSEN PROTECTION (tidligere HELLY HANSEN). Denne modellen har eksepsjonelle flyteegenskaper, meget god isolasjonsevne, ekstrem slitestyrke, utmerket formstabilitet og lang levetid.

Den oransje, fluoriserende overflaten reflekterer både hvitt og ultrafiolett lys (UV) under alle forhold, hvilket forenkler søk og lokalisering av personer i vannet, både i dagslys og i mørke.

HANSEN PROTECTION SEA NORDIC benyttes som beredskapsdrakt om bord i fiskefartøyer, handelsflåten og på offshoreinstallasjoner. Den er ypperlig som beredskapsdrakt om bord i fritidsfartøyer. En redningsdrakt blir kanskje din viktigste sikkerhetsinvestering, og den skal fungere godt når du trenger den! Velg kvalitet!

HANSEN PROTECTION SEA NORDIC redningsdrakt leveres som standard i oppbevaringsbag. Mot et pristillegg kan den leveres i vakumpakning for optimal lagringsbeskyttelse. Ta kontakt for for spesialtilbud til maritime virksomheter, fiskarlag, båtforeninger og langturseilere.

Størrelse MEDIUM for personer fra 150 til 180 cm høyde.

Størrelse STANDARD ("one-size") for personer fra 150 til 200 cm høyde.

Størrelse XXL for personer fra 150 til 200 cm høyde.

Priser på forespørsel. Bestilling via e-post.

Henvendelse/ordre: vannhandel.no emailadresse